top of page

Ontmoet ons team

Marjon Zijlstra Fotografie-0001.jpg

Marque Draijer

Managing Partner

Marque heeft meer dan 25 jaar HR ervaring op diverse niveaus bij diverse grote bedrijven. Hierdoor is hij in staat snel te doorgronden wat klanten nodig hebben en kan hij goed inschatten of de kwaliteiten en ambities van kandidaten goed tot hun recht komen in een specifieke rol. Marque is enorm gedreven in het snel maken van de perfecte match en is zo bedraad dat hij altijd zijn afspraken nakomt… daardoor zijn zowel klanten als kandidaten doorlopend erg tevreden met zijn dienstverlening.

  • linkedin goede kleur website
Marjon Zijlstra Fotografie-0009.jpg

Jarik Baars

Team Lead Recruitment

Als Team Lead Recruitment is Jarik verantwoordelijk voor het managen van het recruitment team. Daarnaast verzorgt hij het HR-beleid van Evolvere, en adviseert hij klanten op interim basis over HR-zaken. Jarik is een sociale en verbindende factor binnen het team die er mede voor zorgt dat iedereen optimaal kunt presteren. Hij schakelt snel en zorgt er op die manier voor dat zowel kandidaat als opdrachtgever zo goed mogelijk geholpen worden.

  • linkedin goede kleur website

Robbe van Beers

Recruitment Consultant

Robbe is bij ons werkzaam als consultant werving & selectie. Hij combineert dit met zijn studie Personeelswetenschappen aan de Tilburg University. Met zijn achtergrond in de horeca weet hij hoe het is om hard te werken en de wensen van klanten zo goed mogelijk te vervullen. Daarnaast is hij leergierig en sociaal sterk.

Marjon Zijlstra Fotografie-0003.jpg
  • linkedin goede kleur website
Marjon Zijlstra Fotografie-0013.jpg

Berryl Draijer

Recruiter

 

Berryl studeert aan het HBO en werkt ruim een jaar bij Evolvere. Met haar frisse blik en vele mensenkennis zit ze bij ons goed op haar plek. Ze is een harde werker, iets wat ze heeft geleerd met haar verleden in de horeca. Berryl is super gedreven en eager to learn.

  • linkedin goede kleur website

Kim Draijer

Managing Partner

 

Kim is ervan overtuigd dat er geen standaard recept is voor ontwikkeling. De uitdaging is om precies het goede te doen wat nodig is. En dat maakt het ontwikkelen van organisaties en mensen een feestje, waarin ze al haar creativiteit kwijt kan.  Kenmerkend zijn haar daadkracht, mens- en resultaatgerichtheid en creativiteit. Naast gepassioneerd ontwikkelaar van mensen is Kim Managing Partner van Evolvere.

Marjon Zijlstra Fotografie-0017.jpg
  • linkedin goede kleur website

Robin Talen

Recruitment Consultant

 

Robin is de nieuwste kracht binnen het recruitment team. Zijn werk als recruitment consultant doet hij naast het afronden van zijn bachelor Organisatiewetenschappen aan Tilburg University en zijn werk als reservist bij de Koninklijke Landmacht. Dit zorgt ervoor dat Robin een echte teamplayer is en alles eraan wilt doen om samen met het team het beste resultaat neer te zetten.

Marjon Zijlstra Fotografie-0001.jpg
  • linkedin goede kleur website

Cas van de Pol

Recruitment Consultant

 

Cas versterkt ons team als recruitment consultant. Hij is momenteel zijn bachelor Human Resource Studies aan de Tilburg University aan het afronden. Met zijn achtergrond als klantadviseur is hij klantgericht en doeltreffend. Daarnaast brengt Cas veel jeugdige energie mee die hij inzet om de kandidaat en opdrachtgever zo goed mogelijk te helpen.

Marjon Zijlstra Fotografie-0005.jpg
  • linkedin goede kleur website
WhatsApp_Image_2023-09-19_at_10.07.55-removebg-preview.png

Jennifer versterkt het team van Evolvere in de functie van Management Assistente. Dit combineert zij samen met de afrond van haar bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen aan Tilburg University. Met haar enthousiasme en oog voor detail ondersteunt zij het team waar nodig.

Jennifer Steenkamp

Management Assistente

  • linkedin goede kleur website

Samengewerkt met:

bottom of page